Γερανοί Σταθεροί - Τσάπες

17-03-2023

Γερανοί Σταθεροί - Τσάπες

Η γκάμα των συμβατικών γερανών Euromec περιλαμβάνει εξοπλισμό από 6 έως 25 μέτρα. Ηλεκτρικά ή πετρελαιοκίνητα, απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε δυνατή κατάσταση, ακόμα και σε κτίρια (αποθήκες, υπόστεγα...). Με πενήντα χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ανύψωσης, η Euromec εφαρμόζει την τεχνογνωσία της στη γκάμα των συμβατικών γερανών της. Ευκολία διαχείρισης και συντήρησης Ένας γερανός Euromec είναι πρακτικά απαλλαγμένος από φθορά, εξαλείφοντας έτσι τυχόν διακοπές λειτουργίας για συντήρηση και κατά συνέπεια μειώνοντας σημαντικά το κόστος διαχείρισης. Επιπλέον, δεν έχει ενδιάμεση αντλία εκτός από την κύρια. Ένας γερανός Euromec είναι εξοπλισμένος με το δικό του υδραυλικό διάγραμμα για να κάνει τη συντήρηση πολύ απλή και δεν απαιτεί προσωπικό με συγκεκριμένες δεξιότητες. Κατασκευή σύμφωνα με τα μέτρα κάθε έργο γερανών Euromec είναι το αποτέλεσμα μιας εις βάθος μελέτης. Το τεχνικό μας γραφείο καθορίζει την καλύτερη λύση για τις ανάγκες που εκφράζονται και λαμβάνει υπόψη τους περιορισμούς που σχετίζονται με την κατασκευή στην οποία πρέπει να εγκατασταθεί ο γερανός.

Γερανοί Σταθεροί - Τσάπες

Η ιδανική λύση για την καλύτερη δυνατή απόδοση. Η Euromec έφερε επανάσταση στον κόσμο της συντήρησης και του χειρισμού υλικών με τον ισορροπημένο γερανό. βασίζεται στη χρήση υδραυλικής πίεσης και ενός κινητού και αρθρωτού αντίβαρου. - λιγότερη φθορά, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. - λιγότερη ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία, σημαντική εξοικονόμηση ενεργειακού κόστους. - με αθόρυβο (ηλεκτρικό) και περιβαλλοντικό μοτέρ για μεγαλύτερη κερδοφορία

Γερανοί Σταθεροί - Τσάπες

Με πενήντα χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ανύψωσης, η Euromec εφαρμόζει την τεχνογνωσία της στη γκάμα των κινητών γερανών της (Τσάπες). Η ευελιξία και η αξιοπιστία, η στιβαρότητα και η ανυψωτική ισχύς είναι τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν τις τσάπες της Euromec στον συνολικό χειρισμό υλικών σε χαλυβουργεία, σε ναυπηγεία, στους σιδηρόδρομους και σε λιμάνια για την ανάκτηση σιδηρούχων υλικών καθώς και στην επεξεργασία και διάθεση στερεών αποβλήτων, στις κατεδαφίσεις και στην ανακύκλωση αυτοκινήτων.

Γερανοί Σταθεροί - Τσάπες