Απορρύπανση Αυτοκινήτων

04-09-2020

Απορρύπανση Αυτοκινήτων

 

     Για να δείτε την ΛΙΣΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ μας πατήστε ΕΔΩ

 

Πλήρης εξοπλισμός Διαλυτηρίων Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ), όπως απαιτείται, για την υπογραφή σύμβασης με το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Οχημάτων Ελλάδος (ΕΔΟΕ). Τα επιμέρους μηχανήματα τα οποία απαρτίζουν τον πλήρη εξοπλισμό απορρύπανσης ΟΤΚΖ είναι ο σταθμός απορρόφησης και αποθήκευσης όλων των υγρών του οχήματος (βενζίνη, πετρέλαιο, λάδια, υγρά ψυγείου, υγρά υαλοκαθαριστήρων, υγρά φρένων), ο μηχανισμός απορρύπανσης των αμορτισέρ, το υδραυλικό ψαλίδι αφαίρεσης των καταλυτών, ο απενεργοποιητής αερόσακων, το μηχάνημα ανάκτησης freon και η δεξαμενή βενζίνης. Έτσι λοιπόν και σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό μπορείτε να προμηθευτείτε οποιοδήποτε από τα παραπάνω μηχανήματα σας ενδιαφέρει ξεχωριστά.

Η IRIS-MEC είναι μιά ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή επαγγελματικού εξοπλισμού για αποσυναρμολογητές αυτοκινήτων. Στόχος της είναι να παρέχει κατασκευαστική ποιότητα καθώς και αποτελεσματικό, αξιόπιστο και εύχρηστο εξοπλισμό. Η κατασκευαστική ποιότητα, οι εργονομικοί σταθμοί εργασίας και οι καινοτόμες τεχνολογίες καθιστούν τα προϊόντα της ικανά να δημιουργούν αποτελεσματικές και ασφαλείς ροές εργασίας καθημερινά, διασφαλίζοντας τον χειριστή, ολόκληρη την περιοχή απορρύπανσης και καταλαμβάνοντας τον ελάχιστο χώρο.

Γιά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της IRIS-MEC πατήστε εδώ.

     

Απορρυπάνσεις ISQ και IBQ 

ISQ  Πλήρης σταθμός αποστράγγισης υγρών για την αφαίρεση όλων των υγρών, λιπαντικών και καυσίμων από οχήματα OTKZ.

IBQ  Πλήρης σταθμός αποστράγγισης υγρών με ενσωματωμένη ράμπα 4 τόνων για την αφαίρεση όλων των υγρών, λιπαντικών και καυσίμων από οχήματα OTKZ.

Απορρύπανση Αυτοκινήτων

Γιά να δείτε το προσπέκτους της ISQ πατήστε εδώ.

Γιά να δείτε το προσπέκτους της IBQ πατήστε εδώ.

 

Φορητή απορρύπανση ISC σε container

Πλήρες κινητό σύστημα απορρύπανσης σε κοντέινερ με σταθμό απορρύπανσης, σύστημα ανάκτησης υγρών και δεξαμενές αποθήκευσης.

Απορρύπανση Αυτοκινήτων

Γιά να δείτε το προσπέκτους της ISC πατήστε εδώ

 

Απορρύπανση SGR αυτοκινήτων με αέριο LPG και Methane

Το SGR είναι ένα σύστημα για την ανάκτηση και διάθεση υπολειμματικών καυσίμων LPG και CNG από τα ντεπόζιτα καυσίμων των ΟΤΚΖ.

Απορρύπανση Αυτοκινήτων

Γιά να δείτε το προσπέκτους της SGR πατείστε εδώ

 

Ψαλίδια κοπής καταλυτών CNC-CTC και CNT

Το CNC-CTC είναι μια μονάδα ελέγχου με ψαλίδι τύπου γκιλοτίνας σχεδιασμένο για την ασφαλή κοπή του καταλυτικού μετατροπέα των ΟΤΚΖ. 

Απορρύπανση Αυτοκινήτων

Γιά να δείτε το προσπέκτους του CNC-CTC πατήστε εδώ.

Γιά να δείτε το προσπέκτους του CNT πατήστε εδώ 

 

 Απενεργοποιητές αερόσακων απλός και με remote control

Bag Βασικό κιτ απενεργοποίησης αερόσακων, εργαλείο σχεδιασμένο να ασφαλίζει όλους τους αερόσακους όλων των οχημάτων.

Bag rc Εξοπλισμός για την εξουδετέρωση των συστημάτων παθητικής ασφάλειας του αυτοκινήτου, που αποτελείται από μια κύρια μονάδα, η οποία συνδέεται για να αντικαταστήσει την μονάδα ελέγχου αερόσακων του αυτοκινήτου, και ένα τηλεχειριστήριο.

Απορρύπανση Αυτοκινήτων

Γιά να δείτε το προσπέκτους του BAG / BAGrc πατήστε εδώ

Καρότσι για αναρρόφηση και διανομή του διαλύματος AdBlue

Σχεδιασμένο για την αναρρόφηση και τη διανομή των δεξαμενών νερού και διαλύματος ουρίας από τα τελευταίας γενιάς πετρελαιοκίνητα οχήματα εξοπλισμένα με το αντιρρυπαντικό σύστημα Adblue. Η CCU είναι εξοπλισμένη με σύστημα αναρρόφησης, κύκλωμα σωλήνων και πνευματικών αντλιών για την ανάκτηση του υπολειμματικού υγρού και δεξαμενή αποθήκευσης μέγιστης χωρητικότητας 220 λίτρων. Μόλις ανακτηθεί το Adblue, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το διάλυμα μέσω του κατάλληλου πιστολιού διανομής.

Απορρύπανση Αυτοκινήτων

Κόφτης παρμπρίζ

Μια νέα συσκευή σχεδιασμένη ρητά για να κόβει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Η συσκευή είναι ασφαλής, γρήγορη και δεν παράγει μικροσκόνη. Διαθέτει δεξαμενή 13 gal UK με τριφασική αντλία αναρρόφησης 1,2 HP για συνεχή χρήση. Παρέχεται με σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης-απενεργοποίησης και παρέχεται με καροτσάκι.

Απορρύπανση Αυτοκινήτων

 

Ξεμονταριστές ζαντών-ελαστικών SG2 και SR

SG2   Σύστημα διαχωρισμού ζάντας - ελαστικών το οποίο έχει σχεδιαστεί για να διαχωρίζει τα δύο υλικά με οικονομικό και ασφαλή τρόπο, επιτρέποντας την εργασία σε ελαστικά μεγέθους 12“ έως και 19”.

SR   Σύστημα διαχωρισμού ζάντας - ελαστικών ΟΤΚΖ σε χειροκίνητη ή αυτόματη έκδοση. Τα SR έχουν σχεδιαστεί για τον γρήγορο και ασφαλή διαχωρισμό μεταλλικών ζαντών (αλουμινίου και σιδήρου) από ελαστικά με μέγεθος από τουλάχιστον 12'' έως και 21''. Επίσης είναι δυνατό να μειωθεί ο όγκος του μεταλλικού υλικού κατά περίπου ¼ ", βελτιστοποιώντας το για μεταφορά.

Απορρύπανση Αυτοκινήτων

Γιά να δείτε το προσπέκτους του SR πατήστε εδώ

Γιά να δείτε το προσπέκτους του SG2 πατήστε εδώ.